Извънредни новини

"Левски" чака пари от Украйна

"Левски" чака представител на "Севастопол" за официални преговори за Владимир Гаджев. "Сините" получиха чрез мениджъри оферта за национала, която е доста примамлива. До вчера вечерта обаче от украинския тим, чийто треньор е Ангел Червенков, не са се свързали с колегите си от "Герена", за да уточнят подробностите около трансфера.

"Смятам, че нещата са въпрос на дни. Това, което ми предлагат не е за отказване. Първенството също е добро. Раздялата ще е трудна, но със сигурност един ден отново ще играя в за "Левски"", обяви самият Гаджев, който продължава да тренира здраво със "сините" в Созопол. Според БТА "Левски" ще прибере 500 000 долара, а Владо ще взима 40 000 месечно. Заплатата му ще расте прогресивно. Контрактът на национала на "Герена" изтича на 30 юни.

Скоро ще си тръгне Божидар Краев. Талантът е получил оферта за тестове в "Катаня". Синът на Бойко Краев, бивш ас на врачанския "Ботев", ще пътува до Италия с човек от "Герена" за 5 дни. "Наскоро Христофор Хубчев и Кристофър Димитров се върнаха от проби в Германия. Спряхме кражбата на Михаел Кисьов. Не трябва да се повтарят грешките с Бандаловски и Ивелин Попов", обяви Кирил Ивков, който води школата на "Герена".

"Сините" бяха похвалени за младите си таланти. Те влязоха в ТОП 20 на най-продуктивните отбори в Европа със 37 футболисти, които се състезават в елитни първенства.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе