Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

В Лесидрен обориха социологическите агенции

В Лесидрен обориха социологическите агенции

Първият министър-председател, който посещава това място е Борисов. С това твърдение се обърнаха към премиера в ловчанското село Лесидрен, където той бе на визита днес.

"Искам само да дойдете пак", каза възрастен жител на селото.

"Ти оспорваш всички социологически агенции", отвърна му радушно премиерът, който изброи и успехите на вчерашните частични местни избори.

"Вчера в 16 населени места в различни краища на България имаше избори. ГЕРБ спечели в 9 от тях, а на 2 още сме на балотаж. Водихме люта битка с БСП и ДПС, които бяха заедно, както са единни в парламента. Доказахме, че ГЕРБ е в добра кондиция", каза още Борисов.

"Единственото, което не могат да прозрат, мила, е, че само съединението прави силата. Какъв е тоя зор за предсрочни избори?!", обърна се той към жителка на Лесидрен.

Възрастните жители на ловешкото село благодариха на премиера и за отпускането на 50 лв. към пенсиите - мярка, предприета заради COVID-19.

Борисов разговаря с хората, те му споделиха някои от проблемите си за района. Събралите се хора го посрещнаха радушно, с аплодисменти. Не липсваха и традиционните селфита.

Деца в парка пък бяха запитани от възрастните: "Кой е дошъл на гости?". Борисов пък се позаинтересува да не би децата да отсъстват от училище и им заръча да се учат.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе