Извънредни новини

Легенда жертва пенсия за ЦСКА

Легенда жертва пенсия за ЦСКА

София. Един от най-големите любимци на феновете на ЦСКА жертва половин пенсия, за да се сдобие с акции.

Бившият вратар и шеф на школата Георги Велинов даде 90 лв., за да вземе троен пакет. Така Джони даде пример на останалите легенди как да помогнат на любимия си тим. За да не го упрекнат, че лъже, синът му Венци пусна факсимиле в мрежата, което показва, че баща му е акционер.

Фенклубът на ЦСКА в парламента също ще удари рамо на любимия си тим. Това стана ясно след заседанито днес. Депутатът от "Коалиция за България" Георги Атанасов обяви, че той ще вземе 200. "Това ще е знак към всички фенове да действат. Стойчо Младенов ни убеди, дори без да е говорил с нас. Направи го с победите над "Левски". Разбрахме се всеки да вземе по един пакет и да купи още колкото реши. По лично желание и възможности", разкри Атанасов.

За разлика от Велинов и депутатите, Христо Стоичков отказа да говори по темата. "Дайте следващ въпрос. Не ме занимавайте с български футбол. Тук съм за малко", отсече Камата на презентацията на турнира "Каменица Фен Купа". "Интересуват ме тези 18 000 момчета, които ще се включат в най-голямата аматьорска надпревара. За български футбол ще говоря след края на първенството", допълни Ицо. "Не ме питайте и за "Ботев". Те си имат треньор", завърши Стоичков.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе