Извънредни новини

"Лацио" с резерви срещу "Лудогорец"

"Орлите" не искат българи в своята агитка


"Лацио" ще направи пълна промяна за мача с "Лудогорец", пишат медиите в Италия. Треньорът Еди Рея ще свали железните анцузи за част от играчите и ще им даде шанс срещу шампиона на България. В стартовия състав ще има поне шест нови имена. В атака "орлите" ще заложат на Перея, а до него ще бъде новото попълнение Кукута. Клозе ще бъде пазен за мача със "Сасуоло" за първенство, както и повечето титуляри. Рея прецени, че те имат нужда от малко въздух след издънката 1:3 от "Катаня". Освен това римляните ще сменят и схемата на 4-2-3-1. Днес играчите на "Лацио" бяха пуснати в почивка и започват да се готвят за мача от Лига Европа от утре.

"Ще ни подкрепят минимум 700 души в Рим", обяви изпълнителният директор на "Лудогорец" Ангел Петричев. "Има хора, които ще пътуват за мача от други държави", продължи той.

"Лацио" са категорични, че не искат българи в своята агитка, след като се появиха информации как фенове на "Левски" са пожелали 1500 билета за сектора за гости на реванша. Както е известно, мнозина от Сектор "Б" симпатизират на "орлите". Освен това за римляните щели да викат ултраси от агитката на "Партизан", както и от тази на ПАОК. Те също са потърсили помощ от родните си събратя, за да влязат на стадиона. "Разбирам ги, но от "Лацио" обявиха, че носят отговорност само за своите запалянковци. Все пак ще дадем билети за феновете на "Левски", защото запитването дойде от Константин Баждеков, но трябва да се разберем къде точно ще бъдат те", допълни Петричев.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе