Извънредни новини

"Каменица Фен Купа 2016" стартира от Стара Загора

Първият от 12-те регионални полуфинала на "Каменица Фен Купа 2016" стартира на 16 април (събота) на изкуственият терен на стадион „Берое" в Стара Загора. В него ще премерят сили най-добрите отбори от областите Стара Загора и Сливен. В предварителните квалификации взеха участие над 100 тима. Най-добрите 32 от тях се класираха за полуфиналния етап и, освен че си спечелиха оригинални екипи Joma, се приближиха с още една крачка до мечтаното приключение зад кулисите на Камп Ноу, което очаква националните шампиони на Фен Купа 2016.

Официалното начало на мачовете ще бъде дадено в 12:00ч. от кмета на Стара Загора Живко Тодоров, придружен от зам. кмета Красимира Чахова и легендите на Берое - Петко Петков и Васил Драголов. След откриването посетителите ще станат свидетели на демо-мач между ветераните на Берое и сборен тим на местни журналисти.

Въпреки че само един от 32-та отбора полуфиналисти ще спечели квота за националните финали, забавления и емоции са предвидени за абсолютно всички на терен. Каменица Фен Купа е повече от футбол и предлага предизвикателства на всички фенове жадни за победа. Паралелно с динамичните мачове ще бъдат проведени множество игри и активации с изключително съблазнителни награди като смартфони, таблети, спортни облекла и артикули и много други. Организаторите обещават дебютна демонстрация на няколко от най-забавните си иновации за този сезон. Една от тях ще завладее и централния площад на Стара Загора в 14:00 часа в събота. В продължение на четири час, на специално обособен за целта терен ще се провеждат мачове зорб футбол, в които могат да се включат всички желаещи навършили пълнолетие.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе