Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Кунева: Поведението на Сидеров не прави чест

Кунева: Поведението на Сидеров не прави чест

Поведението на лидера на "Атака" не прави чест, МВР направи всичко възможно да реагира професионално. Това каза в студиото на бТВ лидерът на ДБГ от РБ и вицепремиер Меглена Кунева.

По повод снощната ситуация с лидера на Атака, тя коментира, че никога не е разбирала поведението му. Против съм такова поведение. В РБ нямаме такъв политик, каза тя.

Попитана за реакцията на МВР снощи при нахлуването му в НАТФИЗ, Кунева каза, че органите на реда са направили всичко възможно да реагират професионално. Уважавам усилията им да покажат контрол над ситуацията. В момента, в който трябва да говорим за бежанците, за състоянието на ЕС за изборите и как да се развива България и да има работа и икономически растеж, ние с вас говорим за неговото поведение. Поведението му не прави чест, категорична бе Кунева.

За изборите тя каза, че Реформаторският блок запазва тежестта си и стабилното си присъствие в управлението, както и доверието на хората, като на места прави съществени пробиви и се утвърждава като втора политическа сила. Коалицията е стабилни, категорична бе тя.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе