Извънредни новини

Кристиано и компания готови за България

Кристиано и компания готови за България

Отлично настроение цари в португалския национален отбор преди днешната контрола с България. Това личи от постовете на звездата на домакините Кристиано Роналдо в Instagram.

"Лъвовете" излизат срещу Португалия тази вечер от 22,45 наше време на "Ещадио Д-р Магаляеш Песоа" в Лейрия.

Голмайсторът на Реал Мадрид пусна в своя профил в Instagram две снимки с посланието "Готови сме за утре" след последната тренировка в Лисабон. CR7 позира с голяма усмивка с още девет свои колеги начело с Пепе и Нани. Преди това Кристиано пусна снимка от автобуса на тима в компанията на доста от своите съотборници: "Велико е да съм с португалските си съотборници", написа голямата звезда на португалците, информира още Спортал.

Пред местните журналисти снощи националният селекционер Ивайло Петев пожела на Португалия да спечели предстоящото Европейско първенство.

"Надявам се, че ще се получи добър мач и за двата отбора. Излизаме срещу класен отбор с уникални индивидуалности. Не сме обречени и ще се опитаме да прокарваме нашите идеи на терена. Ще търсим всяка една възможност да затрудним противника. До голяма степен съм готов със състава, но има още 24 часа преди срещата. Ще видите утре дали и къде ще играе Марселиньо. Искам всеки, който вземе участие в мача да играе на максимума на своите възможности", каза Петев. 

"Няма напрежение, но има заряд за тази среща и се надявам утре да сме уверени и да сме спокойни, което ще помогне на нашето представяне. От цялото си сърце ви желая да стигнете където искате и да спечелите каквото искате. Имате много силни играчи и европейското първенство ще бъде непредсказуемо, тъй като има доста силни отбор. Вие сте един от изявените фаворити и ви желая да спечелите титлата", каза още Петев, обръщайки се и към португалските журналисти.

Резултати от контролите, играни снощи: 

Сингапур - Мианмар 2:1
Малта - Молдова 0:0
Естония - Норвегия 0:0
Гърция - Черна гора 2:1
Турция - Швеция 2:1
Дания - Исландия 2:1
Украйна - Кипър 1:0
Чехия - Шотландия 0:1
Уелс - Северна Ирландия 1:1
Италия - Испания 1:1

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе