Извънредни новини

Красавица скочи заради Мик Джагър

Красавица скочи заради Мик Джагър

Бразилците го изкараха виновен за трагедията

Известна бразилска красавица скочи на сънародниците си заради Мик Джагър. Лусиана Хименес, която има син от рок идола, се вбеси от обвиненията срещу англичанина. Той беше обявен за най-голямата мокра тухла в историята на футбола. Мик седна в ложата на мача Бразилия - Германия (1:7) заедно с Лукас - сина му от бразилката. И естествено подкрепяше "селесао", макар да носеше шапка на Англия. Според бразилците това е донесло нещастието, а срещу присъствието на Джагър се обяви дори сериозен телевизионен канал. Медиите припомниха как подкрепата на рок динозавъра се оказала фатална за Англия, Италия, Португалия и САЩ. Според бразилците националите им били елиминирани преди 4 г. от Холандия пак заради Мик, който цъфна в ЮАР с екип на петкратните световни шампиони.

"Нещастници, стига сте ругали в интернет. Мик е прекрасен човек и грижовен баща. Символ на успеха през последните 50 години", написа обаче разгневената Лусиана, известен модел.

Победите стимулират гледането на порно

Победите на терена карат запалянковците да гледат повече порно, показва изследване на Pornhub. Така например посещенията в сайта намаляват с близо 40 процента по време на мача Италия - Англия. След победата на "адзурите" с 2:1 любителите на порното от Апенините скачат с над 80 процента спрямо обичайното.

Същото важи и за мача Холандия - Испания (5:1). По време на срещата посещенията в сайта от страната на лалетата падат с чудовищните 65%. След рецитала на Робен и компания обаче влизанията от Холандия се качват с 10 процента над нормалното. В същото време испанските любители на порното намаляват драстично. Явно отчаяни са се шмугнали директно в леглото, обясняват анализаторите.

Клюки

Бар в Мюнхен фалира заради разгрома на Германия срещу Бразилия. Собственикът на заведението имал неблагоразумието да пусне оферта: по едно безплатно узо за всеки немски гол. "При 4:0 започнах истински да се притеснявам. Това бе нещо невероятно", обяви собственикът.

Унизителната загуба на Бразилия от Германия беше приета като брутален секс от доста фенове. Запалянковци на футбола и порното решиха да обединят двете си страсти, споделяйки репортажи от мача в страницата с клипове за възрастни. Многото качвания обаче препълниха секция "Публични унижения", което предизвика реакцията на собствениците на сайта.

"Спрете да качвате кадри от футболния мач. Секцията вече е препълнена с такива", пишат администраторите на сайта в социалните мрежи.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе