Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Коронавирусът спасява Нинова

Коронавирусът спасява Нинова

Коронавиръст спасява Корнелия Нинова като лидер на БСП. Отлагане на вътрешнопратийния избор за нов председател на Столетницата заради епидемията, поиска проф. Георги Михайлов от парламентарната групата на БСП в предаването “Офанзива“ на Канал 3. Това би оставила Нинова лидер за неопределено време. Проведените допреди седмица срещи в страната показваха, че основният й конкурент Кирил Добрев яко й диша във врата и нейните хора намериха начин да искат служебното й оставане на поста.

Изминаха малко повече от 24 часа, откакто бе обявено извънредното положение в България поради заплахата от коронавируса, така че е нормално вътрешнопартийните избори за нов председател на БСП да бъдат отложени във времето, каза професорът.  И допълни: “В ситуацията, в която се намираме в момента, най-малкото, което има значение, са изборите на нов председател на БСП“. “И все пак за мен няма съмнение кой трябва да е новият председател на партията и това е настоящият лидер Корнелия Нинова“, защити шефката си той.

“Пик на заразата ще има, но по-важното е да ограничим мащабите на този пик“, категоричен е професорът.

Депутатът от БСП алармира за надвисналата икономическа опасност от крайните мерки, които се прилагат у нас и по света. Сам по себе си вирусът не е най-опасният, познат в момента, но влиянието му върху световната икономика е огромно, смята още проф. Михайлов.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе