Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Комисията за Турция и Русия била прибързана

Комисията за Турция и Русия била прибързана

Решението за отделна комисия, която да разглежда намесата на Русия и Турция в политиката на България, e прибързано. Това заяви шефът на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов. Той допълни, че най-вероятно този казус ще се разглежда от външна комисия. "Председателят на комисията Валентин Радев работи по организацията и реда, по който ще функционира комисията. От това, което той споделя, може би ще предложим да се прехвърли като възможност за изслушване от външната комисия. Но това е тема, която ще бъде дискутирана на първото й заседание след празниците", поясни Цветанов.

"Премиерът винаги е остър, защото иначе как ще управлява", отговори Цветанов на въпрос дали премиерът не е бил прекалено остър по въпроса за комисията.

Цветан Цветанов допълни, че не водят разговори относно закриването на комисията. "Валентин Радев събира необходимата информация, за да може да обоснове предложението си на първото си заседание. Вероятно на него комисията ще изслуша външния министър, защото неговите решения са свързани с мнения на много служби", каза още Цветанов.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе