Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Спорт

Кобрата се закани да бие Данчо Йовчев

Кобрата се закани да бие Данчо Йовчев

Кубрат Пулев се закани да бие именития ни гимнастик Йордан Йовчев. Кобрата беше награден за Спортист на месец май заради победата му над Дерек Чисора и успешната защита на европейската си титла в тежката категория в профибокса. След като беше осведомен, че за 7-и път получава ценната награда, той се поинтересува кой е с най-много отличия и го информираха, че е Йовчев. "Е, трябва да го бия Данчо, няма как, аз трябва да стана номер едно", шеговито заяви Кубрат.

Пулев допълни, че предстоящият му бой с поляка Мариуш Вах ще се състои в "Арена Армеец". "Огромен е шансът мачът да е в България, но едва ли ще е на националния стадион "Васил Левски", обясни той, опровергавайки някои слухове. - Ако е там, на по-задните трибуни няма да виждат какво се случва. Не е удобно. Мачът ще е в "Арена Армеец". Дали се притеснявам от допинг скандал? Мен и преди и след последния мач ме провериха, изобщо аз съм един от най-проверяваните."
Кобрата коментира и предстоящия сблъсък между Тайсън Фюри и Владимир Кличко: "Мисля, че Фюри пак ще бие, макар и с малко. Кличко няма с какво да го изненада."
Еврошампионът коментира и олимпийския бокс: Аз няма да ходя на олимпийските игри, независимо че пускат и професионалисти, защото се получава преплитане на много интереси." Не подмина и Евро 2016: "Не мога да следя всичко и не ми е интересон, но въпреки това от време на време залагам по 50 лева на някой мач - заради спорта."

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе