Извънредни новини

Кметът на Сливен се срещна изненадващо с Дуци

Кметът на Сливен се срещна изненадващо с Дуци

Сливен. "Днес сутринта имах знакова среща с Драголюб Симонович". Това обяви изненадващо във вторник кметът на Сливен Кольо Милев.

"Знаете, той беше изпълнителен директор на ЦСКА, ръководил е футболният клуб на Сливен, който по негово време беше в А-група. Не може осмият по големина град в страната и вторият по брой на населените места в общината да няма свой футболен отбор", заяви кметът.

Той обяви и началото на общински дебат за футбола в Сливен.

"Градът ни има спортна база - стадион "Хаджи Димитър", но като се има предвид, че е даден на концесия, ще се наложи един диалог за това. Другият вариант е да използваме военния стадион, но това ще изисква много вложения. Общината е готова още тази година да финансира донякъде футбола със 150-200 хиляди лева от бюджета", каза Кольо Милев.

"Стандарт" научи, че в срещата е участвал и депутатът от БСП Деян Дечев.

"На този етап ще използваме Драголюб Симонович за съвети. Имаме много идеи, включително и да използваме лиценза на клуб от Б-група, който не може да се състезава. Мисля, че е възможно с общи усилия да върнем футбола в Сливен там, където му е мястото, каза народният представител пред "Стандарт"

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе