Извънредни новини

Клопо се облизва за играч на "Лудогорец"

Клопо се облизва за играч на

Двама искат обратно в Разград, шампионите ги режат

Трансферният прозорец отвори и моментално започнаха информациите за интересен от страна на големи клубове към играчи на "Лудогорец". Един от слуховете определено привлича вниманието. Юрген Клоп и "Ливърпул" искат да вземат национала Георги Терзиев. За това съобщава издание от Острова - "Метро". Преди няколко дни германският спец призна, че със сигурност търси централен защитник, а Терзиев се вписвал идеално. Все пак медията твърди, че "червените" ще посегнат към Георги, ако ударят на камък с бранителя на бившия клуб на Клопо "Борусия" Д - Невен Суботич. Преди това Терзиев бе спряган за "Лацио"
Вчера Терзиев се качи на самолета заедно с "орлите" за първия лагер на отбора в Турция. На летището треньорът Георги Дерменджиев призна, че за момента оферта за Терзиев в клуба не е пристигала. "За никого няма нищо. Има интерес от отбори, но нищо конкретно", обяви Дерменджиев.

Той обаче сподели нещо друго интересно. То е свързано с двамата бивши играчи на разградчани - Дани Абало и Фабио Ешпиньо. "Те искат да се върнат при нас. Но едва ли ще стане. Когато ние ги искахме, те предпочетоха да търсят развитие другаде. И сега, когато не успяха да направят това, което искаха - отново почукаха на вратата ни", обяви Дерменджиев. Абало в момента е в турския "Сиваспор", а Ешпиньо отиде в "Малага".

"Всичко е спокойно. Мисля, че завършихме полусезона що-годе добре. Успокоиха се нещата. На първо място сме. Свикнали сме да се борим и да излизаме от тежки моменти, да се борим с всеки и с всичко. За мой трансфер в чужбина го говорите вие. Аз винаги съм казвал, че съм щастлив тук", заяви на тръгване вратарят Влади Стоянов.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе