Извънредни новини

Кастрят на порции играчите на "Левски"

Кастрят на порции играчите на

Фенове искат изпит и надзорник на Баждеков

45 минути Стойчо Стоев три сол на главите на играчите на "Левски", които се провалиха във второ гостуване поред. Загубата 0:1 от "Берое" обаче им коства и първото място. Днес се очаква футболистите да имат разговори и с шефовете. Не е изключено някои да бъдат ударени и по джоба. Това важи за Аймен Белаид, който си изпроси картон. Това му се случва за пореден път. Затягането на редиците се налага, защото на "Левски" му предстоят още две тежки гостувания поред - на "Ботев" за първенство и с "Литекс" за купата на България. И на двете места столичани нямат право на издънка. За капак изборът на Стойчо Стоев за титулярен нападател става все по-малък. Оумар Диаби е аут до Нова година заради травмата, която получи в началото на второто полувреме в Стара Загора.

Ръководството на "сините" пък ще се събере за пръв път в новия състав на УС днес в 13,45 часа. Преди заседанието феновете обявиха, че искат да бъдат включени няколко точки. Едната от тях е изпит на Константин Баждеков, преди да бъде преизбран за изпълнителен директор. От тръст "Синя България" настояват той да им представи програма, по която ще развива дейността си. Освен това искат и да му сложат надзорник.

Другият главен въпрос е за бюджета до края на първенството. Запалянковците настояват за точен разчет на средствата, с които "Левски" ще разполага до май.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе