Извънредни новини

Касапница, кал и 7 гола на Лаута

Касапница, кал и 7 гола на Лаута

Пловдив. Кално шоу предложиха "Локо" и "Литекс" в Пловдив, преди да излязат във ваканция. Гостите биха с 5:2 в екшън, доукрасен с 4 червени картона от съдията Станислав Тодоров. За гостите с хеттрик се развихри колумбиецът Джордан и така остави ловчанлии на върха поне до февруари. Разбира се, "Лудогорец" има отложен мач с "Нафтата".

Домакините бяха на път да сътворят сензационен обрат на разораната нива от 0:2, но точно когато изравниха, започна серията с червени картони. Заслужено беше изгонен Йордан Тодоров. Треньорът Сашо Станков обаче се оплака след срещата, че реферът Станислав Тодоров е шарил само неговите футболисти в ключовите моменти, а тези на "Литекс" са били изгонени при ясен резултат. Публиката на "Локо" също настръхна от рефера, а фен от агитката направи страхотна глупост. При спряла игра той нацели в главата с бутилка Страхил Попов от гостите. Десният бек рухна на тревата и настана меле. Това гарантира поне един мач при закрити врата на "Лаута" - този с "Черноморец". Нищо чудно обаче "черно-белите" да изгорят и за първото си домакинство от плейофната седмица. "Локо" вече отнесе две подобни санкции.

Поздрави заслужава треньорът на гостите Златомир Загорич, който не помилва отново национала Бодуров, а рискува в защита с 18-годишния Гълъбов. Момчето игра страхотно, нищо че получи червен картон в продължението. Неговият набор Георги Минчев пък отбеляза фамозен гол. "Гриша Ганчев иска две неща - налагане на юноши и участие в Европа. Запомнете това момче Гълъбов", радваше се директорът на "Литекс" Величко Дихонов. Интересното е, че преди мача той отскочи до базата на "Ботев", където се видя с Мъри Стоилов. И явно донесе късмет на отбора си.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе