Извънредни новини

Кървав екшън след мач на ПСЖ

Кървав екшън след мач на ПСЖ

Искат доживотно наказание за касапина Брандао

Кървав екшън се разигра след мача ПСЖ - Бастия (2:0) от френското първенство. Футболистът на гостите Брандао причака халфа на столичани Тиаго Мота в тунела на "Парк де Пренс" и го удари с глава в носа. От носа на бразилеца с италиански паспорт рукна кръв, а Брандао на бегом се скри в съблекалнята. Мота го подгони, а в разправията се включиха и други играчи на двата клуба. Инцидентът е заснет от камерите на стадиона и играчът на "Бастия" със сигурност ще отнесе тежка санкция. "Брандао трябва да бъде наказан до живот - той не е футболист", изригна след края на срещата президентът на ПСЖ Насер Ал-Келайфи.

Не е ясна причината Брандао да изригне по този начин. Предполага се, че по време на мача са си казали нещо с Тиаго Силва, защото от камерите се вижда, че атаката му е целенасочена. Бразилецът се прояви и по време на двубоя, като контузи и Ван дер Вил с коляно в гърба, който беше заменен от Серж Орие преди почивката. През миналия сезон като играч на "Сент Етиен" пък беше изхвърлен за 4 срещи, след като заби лакът на Йоан Кабай от ПСЖ.

"Искам да знам с колко мача ще бъде наказан този човек?", избухна капитанът на парижани Тиаго Силва. "Нашата работа е да даваме добър пример на света с държанието си на и извън терена. Мисля, че много деца искат да бъдат като нас и знаят всичко. Това, което направи Брандао, не е част от футбола. Не мога да се съглася с това", коментира съотборникът му Давид Луис.

ВЕСТИ

Дефектен спрей омаза "топчия"

Халфът на "Арсенал" Санти Касорла стана жертва на дефектен спрей в мача с "Кристъл Палас", който тимът му спечели с 2:1. Испанецът беше напръскан в лицето с изчезващата пяна от съдията Джонатан Мос. Реферът искаше да ползва нововъведението, но се оказа, че флаконът е дефектен. При първия опит спреят въобще не проработи, а при втория пяната омаза лицето на намиращия се наблизо Касорла, който реагира на случващото се с усмивка.

"Ливърпул" взима Тигъра под наем

"Ливърпул" ще се опита да привлече звездата на "Монако" Радамел Фалкао под наем, съобщава "Дейли Мейл". Високата цена на колумбиеца прави трансфера му много труден и затова "мърсисайдци" са се спрели на вариант за преотстъпване с опция за откупуване. Главен претендент за подписа на Фалкао си остава "Реал" М, но белите привлякоха вече Хамес Родригес, Кейлор Навас и Тони Кроос и може да се откажат от нови трансфери през това лято, за да не нарушат правилата на финансовия феърплей. "Монако" иска 12 млн. лири за годишен наем на Тигъра. Седмичната му заплата пък е повече от 200 000 лири, отбелязва "Дейли Мейл".

Отказали на Мойс да купят Бейл

Роналдо и Сеск Фабрегас в "Манчестър Юн", оплака се самият той в изповед през "Дейли Мейл". "Всичко от ръководството бяха наясно с моето желание. Още като пристигнах, започнахме да говорим, че искаме най-вече Роналдо. Бяхме близо до привличането на няколко големи имена, но не се получи. Не искам да обвинявам никого, но това са фактите", сподели мениджърът. Той е категоричен, че е бил точният човек за "Юнайтед". "Ако имах повече време, щях да го докажа. На всеки би му било трудно да замести сър Алекс. С "Евертън" се класирах в Шампионската лига, играх финал за ФА къп, три пъти съм печелил приза за треньор на годината. В крайна сметка не получих достатъчно време да работя. Мисля, че щях да постигна големи успехи", каза още Мойс.

Миланов си изкара картон при загубата на ЦСКА М с 0:1 от "Спартак" М в мач от 4-ия кръг на руското първенство. Българският халф игра през цялото време и в 80-ата мин беше санкциониран за нарушение срещу Денис Грушаков. Гола вкара Дмитрий Комбаров от доста спорна дузпа. Станислав Манолев пък влезе в 62-ата мин при победата на "Динамо" М с 2:1 като гост на "Арсенал" (Тула). В класирането води "Зенит" с 12 т, пред "Динамо", ЦСКА и "Спартак" по 9

Славчев не игра за "Спортинг" при 1:1 с "Академика" (Коимбра) в първия кръг от португалския шампионат. Българският национал не попадна в групата. Съотборниците на Симеон Славчев поведоха в 15-ата мин, а час след това останаха с човек по-малко заради втори жълт картон на Вилиам. В добавеното време Рафаел Лопес донесе точката на домакините.

Национал е аут за 5 месеца заради контузия в коляното. Защитникът на "Евертън" Рос Браун получи травмата в съботния мач с "Лестър" (2:2). "Рос може да пропусне доста дълъг срок от време. Между седем седмици и 5 месеца. Все още не можем да кажем колко сериозна е травмата. Ще трябва да се подготвяме без Баркли", заяви мениджърът Роберто Мартинес.

Муту се връща във "Фиорентина" с благословията на треньора Винченцо Монтела. В момента скандалният румънец играе в родината си за "Петролул". Ръководството на клуба е готово да го пусне, но срещу 1 милиона евро. "Фиорентина" иска да го привлече само ако той е свободен агент.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе