Извънредни новини

Картофът "Литекс" влезе във фризера

Картофът

Чакат ММС и БОК за новата седянка на 4 януари

Горещият картоф "Литекс" ще бъде охладен във фризера на БФС. Свиканата по спешност комисия от Изпълкома на футболната централа не можа да излезе със становище по случая. Седянката, чийто председател е Михаил Касабов, се разтури бързо-бързо. Причината за това е, че на нея не се явиха представители от БОК и ММС. Генсекът на Олимпийския комитет Белчо Горанов е болен и не можа да присъства. Министър Красен Кралев също не прати човек в сградата на "Иван Асен II". Адвокат Иво Ивков е дал становището си в качеството си само на член на Апелативната комисия на ФИФА, но не пожела да го разкрие пред медиите.

Освен него и Михаил Касабов на сбирката днес присъстваха представителите на ПФЛ Стефан Капралов и Атанас Караиванов, Георги Бойчев и Ясна Ставрева от съюза на професионалните футболисти, представителят на "оранжевите" Румен Константинов, както и Дочко Дочев (б.р. Аматьорска футболна лига).

Така се реши да има нова тлака на 4 януари, нищо че проблемът вече трябваше да е решен, защото времето си върви, а повечето отбори от "А" група започват подготовка другата седмица. За капак вече две инстанции в БФС вече бяха категорични - "Литекс" е аут заради изцепката на "Герена" и нищо не може да го спаси.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе