Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Караянчева: Не съм блондинка под прикритие

Караянчева: Не съм  блондинка под прикритие

Депутатът от ГЕРБ Цвета Караянчева призна за своя лапсус от парламентарната трибуна. Преди дни тя изпрати Пекин във Виетнам, но се надява, че братският китайски народ, ще й прости грешката.

"Тия дни волю-неволю, се присъединих към компанията на политиците, прочули се с лапсуси. Не съм блондинка под прикритие, Васко Нубиеца не го познавам, нито съм седяла на един чин с черната Златка, още по-малко се чувствам като Магелан, тръгнал на околосветско плаване от Европа за Азия в западна посока. Имах отличен по география в училище и силно се надявам, че братският китайски народ ще ми прости "трансфера" на Пекин във Виетнам, който допуснах в момент на афект", написа във фейсбук Цвета Караянчева.

"Станалото, станало. Гафът си е гаф и няма да го замазвам със задна дата. Дума дупка не прави, е рекъл народът. Но, както се вижда, на медиите дава хляб напоително да се упражняват с пиперливи коментари за (не)компетентността на политиците, особено в събота и неделя, когато "народните измамници", пардон избраници, както казват в един сутрешен блок, почиват. Утешителното е, че подобни нелепи грешки, за разлика от тези на Путин и Буш например, нито сриват международните борси, нито застрашават световния мир. А "Господари на ефира" нека заповядат. В крайна сметка човек трябва да се разкайва не за думите, а за мълчанието си", допълни тя.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе