Извънредни новини

Гол и 4 карамела за Бербатов

Гол и 4 карамела за Бербатов

Ливърпул. Димитър Бербатов за втори пореден мач опъна мрежата на противник. "Фулъм" обаче падна 1:4 като гост на "Евертън" и записа 11-а загуба от началото на сезона във Висшата лига. През първата част Лиън Осман откри. Бербатов, който записа цял мач, успя да изравни в 67-ата мин. Както и преди седмица при победата 2:0 над "Астън Вила", Бербо се разписа от дузпа. Наказателният удар беше за фаул срещу шведския национал Алекс Качаниклич. Този път "котиджърс" не издържаха. Шеймъс Коулман, Гари Бари и Кевин Миралас затвърдиха силното представяне на "карамелите". Те вече са четвърти в класирането преди днешния мач на "Ливърпул". "Фулъм" остава в зоната на изпадащите с 13 т.

Преди мача Бербатов получи поредните молби да не напуска "Фулъм". Любимецът на феновете на "котиджърс" Саша Ритер заяви, че българинът е необходим, за да може отборът да оцелее. "Няма спор, че той е най-добрият ни играч. Нуждаем се от него, за да се справим с тази неприятна ситуация. Последните ни няколко мача бяха на доста добро ниво", заяви Ритер.

Дербито на кръга в Англия бе на ст. "Етихад". "Ман Сити" би лидера "Арсенал" в голово шоу с 6:3. Нервите на халфа на гостите Джак Уилшър не издържаха след двубоя. Той бе силно освиркван при прибирането си в съблекалнята от феновете на "гражданите". Младокът не им остана длъжен и им показа среден пръст. "Не е правилно това, което направи Джак. Ще говоря с него. И ние можехме да вкараме 6 гола", каза мениджърът Арсен Венгер.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе