Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Каракачанов: Важно е държавата да е стабилна

Каракачанов: Важно е държавата да е стабилна

"Какво значи тук личността на този или онзи? Важно е държавата да е стабилна. Всичко останало са политически мераци". Това каза вицепремиерът и министър на отбраната в Бургас преди старта на военното учение "Бриз 2020" по отношение на оставките на Младен Маринов, Емил Караниколов и Владислав Горанов. Каракачанов категорично отказа да коментира повече политически теми преди края на учението.

В Бургас се провежда военноморско учение "Бриз 2020".  Ще има зрелищни демонстрации като ликвидиране на пожар на търговски кораб, операция по овладяване на похитен кораб, както и евакуация на ранен военнослужещ.

Президентът Румен Радев също ще наблюдава военното учение. Две агетки го очакваха на Морска гара в Бургас тази сутрин. Около 9 часа държавният глава пристигна, а противниците му започнаха да викат "Оставка" и да го освиркват. На метри зад тях бяха подръжниците на президента. Той самият отказа изявление пред журналисти и директно се качи на фрегатата "Горди", от която ще наблюдава учението "БРИЗ 2020".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе