Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Каракачанов стои прав пред Беновска

Каракачанов стои прав пред Беновска

Вицепремиерът Красимир Каракачанов отиде в студиото на "Беновска пита", но даде интервюто си прав заради обострена дискова херния.


"Не искам да седна, защото трудно ще стана", призна министърът на отбраната и обясни, че болестта му е хронична и се проявава поне два пъти годишно. Той опроверга всички появили се информации, че в събота е бил в болница заради прединфарктно състояние. "Смятате ли, че щях да стоя прав тук, ако наистина бях преживял това състояние", попита Каракачанов журналистката Илиана Беновска.

Министърът за пореден път опроверга изявленията на бившата служителка Катя Матева и заяви, че са изчезнали 13 000 преписки по времето на кабинета Орешарски. Каракачанов потвърди, че ще съди Матева, защото не е показала никакви доказателства за твърденията си. Според него много от обвиненията, които се появяват, не са само фалшиви новини, но и цялостна кампания за сваляне на кабинета. В сряда групата на Обединени патриоти в парламента ще предложим вариант срещу фалшивите новини, в който ще са регламентирати санкции за всяка медия, която ги тиражира, каза Каракачанов.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе