Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Каракачанов смекчи тона към ГЕРБ

Каракачанов смекчи тона към ГЕРБ

 

От време на време има прибуксувания в коалицията по отношение на законодателните ни ициативи. Това предизвиква неизбежно нашата реакция. Би следвало нашата обща програма да се изпълнява, каза председателят на ВМРО Красимир Каракачанов в "Беновска пита" по Канал 3. 

 "Ситуацията в държавата е сложна и напрегната. В тази ситуация виждаме, че партньорът обръща гръб. Ако напуснем коалицията обаче следва дестабилизация на държавата. Би следвало в нормален разговор да изясним тези неща. Ще говорим толкова пъти, колкото се налага. Заклинания няма да правим", каза Каракачанов.

 Той продължава да настоява за създаването на структури на гражданското общество - доброволни отряди, които да подпомагат за справянето с битовата престъпност. Основен проблем продължават да са гетата. Политиците трябва да спрат да се страхуват, че нещо не се харесва на "една секта, наречена "либерали", смята Каракачанов и направи препратка към бунтовете в САЩ.

По повод обвиненията към Атанас Бобоков, Каракачанов заяви, че е бил кум на другия брат преди 30 години. Ако нещо са сбъркали, трябва си понесат отговорността, но това няма да промени отношението ми към тях, каза Каракачанов като изреди какви хубави неща са направили за Русе.

 

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе