Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Каракачанов: Някои си шият нови костюми

Каракачанов: Някои си шият нови костюми

Аз няма да цитирам нито Гьоте, нито Шекспир, нито Аристотел. Но като историк знам, че има два вида политици – едните, които се жертват за нацията и държавата си и други, които жертват нацията и държавата в името на своите интереси. Това заяви лидерът на ВМРО, вицепремиерът  Красимир Каракачанов по време на конференцията на ГЕРБ.

В последните 3 години и 3 месеца България се управлява от коалиционно правителство – на ГЕРБ и Обединени патриоти. В последните 30 дни в България има хора, които казват, че искат смята на властта. Някои от тях млади, интелигентни хора, учили в Европа, твърдят, че има разлика там и тук. Сигурно. Но така и не чух от всички, които искат ново правителство, каква програма предлагат, заяви Каракачанов. Реформата не означава да променяме конституцията и да въвеждаме еднополовите бракове, както искаше един от лидерите на протеста. Това е удар върху начина на живот на българите, категоричен бе лидерът на ВМРО. Искам да чуя какви промени предлагат, защото въпросът не е да кажеш какво не ти харесва, а как да се промени, заяви още вицепремиерът. И допълни: „Нито един от тези които си поръчват новите костюми в момента не каза какво правим с демографската криза, например”.”

Днес има хора, които са готови да хвърлят държавата в пропастта, само и само за да се докопат до властта, каза още Каракачанов. И попита ГЕРБерите: „Вие от кои политици сте?” Ако сте от първия вид, трябва да кажете какво правим до края на мандата, обобщи Красимир Каракачанов.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе