Извънредни новини

Карачанаков в Лех след края на сезона

Карачанаков в Лех след края на сезона

Познан. Лех Познан ще вземе без пари Антон Карачанаков след края на сезона. Тогава изтича договорът на футболиста с ЦСКА, съобщава 2x45.com.pl.

Според сайта ръководството на Лех вече има договорка с играча, който се е разбрал за личните си условия с полския отбор.

Изданието припомня, че Карачанаков е записал участие в 14 мача за ЦСКА от началото на сезона, в които има отбелязани 2 гола и е записал 5 асистенции. Играта на Карачанаков се е харесала на скаутите на Лех Познан, които са следили изявите на играча в няколко от мачовете на ЦСКА.

От Лех Познан имаха желание да привлекат 22-годишния футболист още през зимата, но не са склонни да платят исканите от ЦСКА 300 хиляди евро. Първоначално от българския клуб са искали 800 хиляди евро за Карачанаков.

Според полското издание, още един футболист на "червените" може да заиграе в Полша. Става дума за Джаксън Менди, чийто агент го е предложил на полските клубове. 2x45.com.pl пише, че Менди не е получавал заплатата си в последните три месеца и може да прекрати договора си с ЦСКА по вина на клуба. Настоящият контракт на играча с "армейците" изтича през юни.

От ЦСКА пък наскоро излязоха с официална позиция, че Менди всъщност е получил заработеното си.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе