Извънредни новини

"Кадис" отърва "Левски" от резерва

"Левски" се освободи от още един играч. Алек Перес се прибира в родината си. Защитникът ще подпише днес договор с "Кадис". Той се разбра със "сините" да разтрогне договора си. Перес дойде след отпадането от Лига Европа под наем от "Хетафе". Дългучът бе една от жертвите заради загубата 0:3 от ЦСКА. Провалът в дербито го превърна в резерва. "Кадис" обаче се сетиха за него. Тимът, който се намира в една от четирите трети дивизии, търси спешно нови попълнения. Той е харесан лично от Кике Пин, чийто баща фиктивно се води президент на тима. Самият Кике също е бос на футболен клуб - "Гранада". "Сините" няма да вземат пари от сделката и всичко ще влезе в касата на "Хетафе". На "Герена" може да заменят Перес с друг защитник, ако "Берое" приеме днес офертата им за размяна на Пламен Крумов с Илиян Йорданов.

"Няма проблем с Гаджев", пък обяви агентът му Емил Данчев. "Ако не се случи нещо черезвичайно, трансфер ще има. Всичко е договорено и остана само да бъде финализирано официално от двете страни", каза още Данчев. Треньорът Ангел Червенков също потвърди, че има зелена за трансфера от шефовете на "Севастопол".

Вчера "сините" имаха само една тренировка в Созопол. Треньорският щаб и Христо Йовов се възползваха от това и цял следобед гледаха записи с предложени им играчи.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе