Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

ГЕРБ за изцепките на В. Симеонов: Проблем няма, има емоции

ГЕРБ за изцепките на В. Симеонов: Проблем няма, има емоции

Повече емоция, отколкото проблем видя в изказването на Валери Симеонов председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Ще се справим с всяко едно предизвикателство. Не можем да променим мнението на всеки един човек, а се стараем от интензивния диалог, който имаме, и коалицията да върви напред, коментира Цветанов. Убеден съм, че националните интереси ще бъдат над всичко останало, допълни той. - така отговори Цветанов на въпроса дали му напомня поведението на Радан Кънев и Христо Иванов, които се държаха като опозиция във властта в кабинета Борисов 2.

Различното мнение не значи, че коалицията е нестабилна, все пак успокои Цветанов, помолен за коментар на поредния гневен изблик в социалната мрежа от страна на вицепремиера-патриот, който нахока ГЕРБ и ДПС с репликата: "Пак ни извъртяха!", заради това, че морските концесии се връщат отново в ръцете на туристическия министър Николина Ангелкова.

Шефът на депутатите от ГЕРБ каза, че работят брилянтно с групата на Обединените патриоти и това си личи по гласуването им в пленарната зала.

За последно той се чул с Валери Симеонов снощи във връзка с планираната отмяна на мораториума върху новите лекарства с поправки в бюджета на НЗОК.В разговора им нямало напрежение, или поне Цветанов не усетил такова. Самият Валери Симеонов обаче днес не отишъл на заседанието на Министерския съвет, очевидно все още обиден - освен на премиера за лифта, от днес и на депутатите от ГЕРБ за промяната в закона, която отново върна плажовете в ръцете на Ангелкова, с която пък Симеонов има, меко казано, напрежение в общуването.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе