Извънредни новини

Изгонен от ЦСКА се запъна за пари

Изгонен от ЦСКА се запъна за пари

Рангел Абушев няма да си тръгне без бой от ЦСКА, научи "Стандарт". Стойчо Младенов му показа вратата след неделната тренировка, на която нападателят не спазвал указанията на помощника Анатоли Нанков. "Разтрогвай по взаимно съгласие и си оправяй живота", обявил Стойчо. Абушев обаче е категоричен, че ще прекрати договора си само ако му бъдат изплатени всички заплати до изтичане на контракта, който е до лятото на 2015 г. Според официалната информация той се разписва срещу 6 бона на месец.

Издънката в неделя е била не просто инцидент, а поредната за Абушев, разкриха на "Армията". Веднъж не се явил въобще на тренировка, защото останал извън групата за мач. След това отказал да се качи на кантара с обяснението: "Аз съм си ОК", разкриха от щаба на Младенов. На заниманието, от което беше отстранен, той нарочно тичал вдясно, напук на нареждането на Нанков да мине вляво. "Не знам обиден ли е, негов си проблем. Може гаджето му да го е ядосало. Имен ми се карат вкъщи, ама не си го изкарам на тренировките", обясни Анатоли пред "Стандарт".

"Не коментирам, аз съм играч на ЦСКА", бяха единствените думи на Абушев.

Македонецът Християн Кировски и португалецът Ревсон също са пътници. Двамата не попаднаха в групата за днешния мач с Хасково. Извън нея остана и вратарят Томас Черни. Стойчо Младенов ще заложи на завърналия се в клуба Райс Мболи, резерва ще е Стоян Колев.

БФС заложи
бомба

на "Армията", като прати за рефер на срещата с "Хасково" Таско Тасков. Както е известно, треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов обяви още преди два месеца, че не желае никога да вижда този съдия, както и колегата му Ники Йорданов на мач на "армейците". Младенов набра на Тасков след загубата на "червените" с 0:2 срещу "Миньор" миналата година. "Той ни отряза главите и ни взе титлата", изстреля по адрес на Таско треньорът, но сега футболната централа ще му тества нервите с наряда за Купата.

Хасково с нови екипи за кадем

Лидерът в "Б" група "Хасково" излиза срещу ЦСКА с чисто нови екипи, изработени от местна фирма. Титулярните са червени, а резервните бели. Местните фенове дотолкова харесаха белите фланелки на любимците си, че веднага ги сравниха с тези на "Челси".

Срещу "червените" тимът ще бъде подкрепен и от играещия помощник-треньор Емо Ангелов-Бабангида. Той пропусна последния мач на отбора си срещу "Калиакра", тъй като учи за треньорска тапия.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе