Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Хр. Иванов бил министър на републиката, не на Борисов

Хр. Иванов бил министър на републиката, не на Борисов

 

Председателят на „Демократична България“ Христо Иванов си остава ненадминат в политическата акробатика. Най-накрая той намери начин как да излезе сух от конфузната ситуация, в която се оказа - защо говори за задкулисие на Борисов и ДПС, а приятелият му Прокопиев е имал 20 министри в последните 3 редовни кабинети и как така хем той е бил правосъден министър в Борисов-2, хем твърди, че управлението на същия премиер е корумпирано.

Отговорът дойде в днешното му участие в „120 минути“ като обясни, че той е бил министър на републиката, не на Борисов. Държах се като такъв, убеден е Иванов. Той се закле, че няма да прави коалиция след изборите с ГЕРБ, „независимо дали с или без Борисов“, но остави висящ един друг въпрос.

Преди месец обяви, че ще стъжни живота на всеки, който си помисли да управлява след изборите без партията на Христо Иванов. Днес обаче става ясно, че Иванов ще остане само със заканата си, защото не виждал нито една от политическите формации, устремени към изборите, която да му бъде партньор.

На въпроса кога все пак се е запознал с човека на Маджо Димитър Ламбовски, Христо Иванов пак прибягна до акробатиката, като отклони темата от себе си и попита министър- председателя кога ще отиде в някое студио, за да разкаже историята си с Младен Михалев. Накрая се оказа, че съдебната реформа му е била на сърце още от зората на демокрацията.

„Още откакто Борисов е бил ортак с Пашата и с хора в кръга на Маджо, аз се занимавах, макар и като младши експерт, със съдебната реформа и с върховенството на закона”.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе