Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Спорт

Искаме си Нейков, ревнаха гребците

Искаме си Нейков, ревнаха гребците

Националите по гребане Георги Божилов, Ромео Ангелов и Луиза-Мария Русинова си поискаха обратно Свилен Нейков за техен треньор. Както е известно, те не искат да се подготвят под ръководството на новия селекционер Данаил Йорданов.

"Нормално е да има взаимодействие между личен треньор и старши треньор. Аз лично не виждам каква база ще имам в сътрудничеството си с него. Нямам проблем да работя със Свилен Нейков или Румяна Нейкова, но Данаил...", каза личният треньор на споменатите гребци Георги Георгиев. Божилов, Англелов и Русинова също подкрепиха думите му. "Под ръководството на Свилен нямаше скандали, разногласия. Той винаги ни изслушваше. Липсата на Руми също се усеща. Тя си тръгна обидена. Но ние не знаем точната причина", казаха те.

Гребците ни все пак ще заминат за лагер в Турция. "Първоначално ни беше отказано и ни препоръчаха лагер в Гърция. Аз лично не съм бил там. В Турция хотелът ни е на 20 крачки от хангара и лодките. В Гърция се пътува 6 км в едната посока. Това е загуба на време. Направих и една сметка. Лагерът за 43 дена струва по 3300 лв. на човек. А в Гърция за около 20 дни излиза 2730 лв. Разрешиха ни лагера, но ние трябвало да си осигурим автобус. Вече го направихме", заяви още Георгиев. Младежкият национал Ромео Ангелов пък разкри, че миналата година е взимал едва 237 лв. заплата. "Възнагражденията са мизерни. Все още договорите ни не са готови за новата година", добави той.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе