Извънредни новини

Играчите обявиха бойкот на Ван Гаал

Играчите обявиха бойкот на Ван Гаал

Ултиматум за Желязното лале, Гигс конкурира Моуриньо за поста

Раздялата между Жозе Моуриньо и "Челси" засили кризата в "Манчестър Юнайтед", който има едва 3 победи в последните 13 мача. След загубата на "червените дяволи" от "Норич" с 1:2 търпението на ръководството се е изчерпало, твърди "Дейли Мейл". Желязното лале е получил ултиматум за победа в коледния мач със "Сток", но според изданието дори и при успех постът му не е сигурен, защото следва дербито с "Челси".

Букмейкърите свалиха залозите за уволнението на Ван Гаал, а "Дейли Мейл" уверява, че част от играчите на "Юнайтед" желаят той да напусне. Фенове на тима коментираха в Туитър, че холандецът няма оправдания за лошите резултати след щедрата сума, която получи за лятна селекция. Някои от тях го изпратиха с освирквания и скандираха името на Моуриньо, което е показателно и за настроенията на трибуните. Самият Жозе красноречиво изрази намеренията си, като обясни пред приятели по повод на "Манчестър Юнайтед", че има постове, които не могат да бъдат отказани.

Въпросът е дали и ръководството на "дяволите" иска да кани Специалния. Има и втори вариант, допълва "Дейли Мейл" - Райън Гигс, който замести Ван Гаал на тъчлинията през уикенда, да поеме отбора до лятото, когато ще има повече опции за мениджър.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе