Извънредни новини

Хвалби и кошница черешки за Бербо

Хвалби и кошница черешки за Бербо

Димитър Бербатов продължава да блести във Франция.

Българинът вкара гол и подаде за още един при разгрома 6:0 на "Монако" у дома срещу "Ланс" в 1/4-финален мач за Купата на Франция. Българинът реализира 2 мин преди почивката след двойно подаване с Ревеиер. Това бе четвърти негов гол за "Монако" във всички турнири. В 54-тата мин, Бербо върна жеста на колегата си в атака за 3:0. Българинът остана на терена до 75-тата, когато бе сменен от Матриал.

След мача заваляха и хвалбите към българина.

"Малко по малко той става още по-добър. За нас Бербатов е много важен играч и той го доказва с играта си", заяви треньорът на "монегаските" Клаудио Раниери. "Знаете, че е обвързан до лятото. Но мисля, че той иска да остане. Аз също няма да имам нищо против, този разговор сме го оставили за малко по-късно", допълни Раниери. "Сега искаме да спечелим Купата, защото всички ни имат за фаворити, след като ПСЖ е отпаднал", сподели още той. На полуфиналите "Монако" среща "Гингам". Медиите в страната също похвалиха Бербатов. "Екип" отбеляза желанието на българина да се бори за всяка топка дори при решен мач. В. "Фигаро" изтъкна, че Митко има уникален усет за пласиране.
Футболистите на "Монако" отпразнуваха успеха с череши. Фен на "монегаските" подари цяла кошница, която играчите с удоволствие излапаха.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе