Извънредни новини

Петър Хубчев: Излизаме без страх срещу Ботев

Петър Хубчев: Излизаме без страх срещу Ботев

Стара Загора. Треньорът на Берое Петър Хубчев, заяви преди битката за Тракия, че неговият отбор трябва да играе без страх срещу пловдивския Ботев.

"Знам за по-особения заряд на този двубой за феновете, но за нас всеки един мач е изключително важен. Най-важното е, че ще подходим сериозно към тази среща. За мен няма фаворити. По принцип Ботев и още няколко отбора са фаворити за шампион през този сезон. Това, което ще ме интересува, е да играем без страх срещу този отбор", коментира Хубчев и изрази притеснението си от контузиите в отбора, които напоследък зачестиха.

"Тренировките и настроението са на нивото, което искам да виждам. Притеснителното е времето, през което отсъстват контузените футболисти. Няколко човека вече доста дълго време не могат да бъдат възстановени от контузии, а те са важни за нас. Нашият тим е съставен от играчи, които се опитват по всякакъв начин да дадат всичко от себе си в името на отбора и отсъствието на един или друг играе голяма роля", сподели още треньорът. 

Нападателят Венци Христов който се контузи срещу Видима - Раковски ще играе срещу "канарчетата", след като се оказа че травмата му не е толкова сериозна. Проблеми на една от тренировките е изпитал португалецът Елио Мартинс и все още не е сигурно участието му в мача срещу Ботев.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе