Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Христо Иванов – брутален, Цветанов – нахален

Христо Иванов – брутален, Цветанов – нахален

Докато светът чества днес денят на приятелството, в България пак си доказваме, че признаваме само клубове по интереси и максимата „Врагът на моя враг е мой приятел“.

Враждата Божков - Борисов отвори общ фронт срещу кабината като извади на светло скрити приятелства и неочаквани съюзници.

Обвиняемият Божков се оказа близък приятел с изпълнителния директор на bTV  Флориан Скала. Писмо на Али Баба сближи Корнелия Нинова и Мая Манолова. Осветена от ГЕРБ тайна среща между Нинова, Божков и Златев раздруса държавата.

Фитилът на Божков, че влиза в политиката, подпали страстите и на останалите политически джуджета. Един от тях, Христо Иванов, даже реши да конкурира милиардерът, намерил убежище в Дубай, по бруталност. Нарече Гешев – главна бухалка в страната, а Борисов определи като чакащ милост от Сараите. Стигна във фантазиите дотам, че целта на Божков била съюз с ДПС.

Всъщност, съпредседателят на умните и красивите направи само едно – доказа прякора си. Неистините, които изрича имат за цел да прикрият паяжината на ДС, покрила държавата, в опит  да се докопа отново до властта.

Докато Иванов беснее, бившият втори от ГЕРБ наглее.

Цветан Цветанов изостави сутрешните си кросове в общините на любимите си екскметове, за да се включи в словестната бухалка срещу Борисов.  

Успехът е мой, провалът е общ – това е принципът на властта, отсече лидерът на евроатлантическия съвет за сигурност. Според него властта водила монолог с гражданите и институциите.

Сякаш диалогът се е изпарил заедно с неговото напускане от ГЕРБ. Доскоро галеникът на куп медии, официози на властта, сега реши да поздрави журналистите, които са успели да останат независими.

И той се опитва да копира Божков -създава съспенс около партията си. Но докато разбере, че копието никога не може да блести като оригинала, за него ще важи крилата фраза на Уинстън Чърчил – „Успехът е да се движиш от провал към провал като не губиш ентусиазъм“.   

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе