Извънредни новини

Храна прогони "Левски" от хотел

Храна прогони

"Сините" внасят утре споразумението за дело в БФС

"Левски" предприе сериозен и изненадващ ход сутринта. "Сините" напуснаха хотел "Мелас". Причината за това е, че останаха разочаровани от храната, която им се предлага, както и от фитнеса. Те не отговаряли на петте звезди, с които се хвали хотела. Така играчите нарамиха багажите и набързо се нанесоха в съседния "Royal Holiday Palace", който един от най-луксозните в Анталия след "Мардан палас" на акционера в "Арсенал" Алишер Османов.

В същото време на "Герена" пристигна копие от протокола с решението на СТК, с което се отнемат точките на тимовете от "А" група, които са спечелени от мачовете на "Литекс". Той ще чакан от "сините", за да може да бъде използван за изготвянето на споразумението с БФС за дело в Лозана. Документът, с който столичани се борят, за да си върнат седем точки, ще бъден внесен днес в централата на "Иван Асен II". От "Левски" приканиха още веднъж Боби Михайлов да сложи подписа си. Без това да се случи няма как да има дело между двете страни в Спортния арбитражен съд в Лозана.

Работна група пък заседава около въпроса с бюджета, който не бе одобрен на събранието на УС. "Взеха се решения и ще бъдат предприети мерки, които ще спомогнат нещата да се решат", заяви изпълнителният директор Константин Баждеков.

Лукин: Направих крачка напред

Сърджан Лукин заяви, че вече се е адаптирал към "Левски". "Ясно е, че това е голям отбор и се радвам, че съм тук, обясни защитникът пред "Долче спорт". - За мен това е крачка напред в развитието ми. Адаптирах се бързо и очаквам нещата да се развият по най-добрия начин за мен. След като избрах България, няма начин как да се върна в Румъния", допълни Лукин, който преди да дойде на "Герена" мина през "Стяуа" и "Поли" (Тимишоара), а преди това игра и в "Ботев" (Пд).

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе