Извънредни новини

Хасково кани Бойко и Първанов за ЦСКА

Хасково кани Бойко и Първанов за ЦСКА

Хасково чака в събота Георги Първанов и Бойко Борисов за реванша на местния тим срещу ЦСКА. "Червените" биха 6:2 в първата среща, но въпреки това интересът към реванша е огромен. Бившите номер 1 в държавата са запалени футболни фенове, а през уикенда ще бъдат в региона. Президентът на България (2002-2012) ловува в съседна на града дружинка. Освен това е запален фен на ЦСКА. Бойко Борисов е привърженик на "Левски", но редовно откликва на подобни покани. Той ще е в Хасково покрай младежки семинар на ГЕРБ. От пресцентъра на партията му обаче не потвърдиха, че експремиерът ще присъства на футболната среща.

В Хасково се смяха искрено на слуховете, че на трибуните ще седнат Маша Шарапова и Гришо Димитров. Местната гордост няма никакво намерение да се прибира в родния град, нито пък да води гаджето.

Междувременно играчите на ЦСКА извадиха лични пари за хореография на вечното дерби. По време на бирфеста те бяха поканени от агитката да помогнат. Най-много - по 50 лева, извадиха Тодор Янчев и Ангел Грънчов. Отделно се разигра търг за екипите на "червените" звезди, които също отидоха в помощ на клуба.

Играчите определено се раздават за идеята, но и вчера останаха излъгани за заплати. Ръководството се измъкна с обещанието да раздаде парите до дербито с "Левски" следващата седмица. Новите футболисти чакат по заплата.
страницата подготвиха:

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе