Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

ГЕРБ-Хасково: Беливанов абдикира от предизборните обещания

ГЕРБ-Хасково: Беливанов абдикира от предизборните обещания

Беливанов абдикира от предизборните обещания и програмата на ГЕРБ, обяви общинският съветник от партията Димитър Шалапатов. "Нещата не са толкова зле, благодарение на Делян Добрев влязоха 120 млн. лева. Градът ни е малък. Ще дискриминираме хората, ако забраним на близки или приатели на даден политик, да работят", каза още той пред "Нова телевизия".

Няма такова нещо. Решенията на се вземат от Общинския съвет, заяви Шапаланов пред "Нова телевизия" отностно обвиненията, че по този начин финансовите средства може да се насочват в определена посока. "Нито един от посочените хора не може да окаже влияние", допълни общинарят.

Не не интересуват роднинските връзки. Проблемът е друг. От 2 години няма консурси за тези постове, коментира Светослава Стоянова от "Коалиция за Хасково".

БСП-Хасково пък застана зад Елена Йончева и обявиха, че в общината има конфликт на интереси. "Ако има такъв, то нека да дадат сигнал, когато се съмняват", обяви Шалапатов, който е председател на Комисията в общината за конфликт на интереси. 

Социалистите пък заявиха, че нямат нищо общо с бизнесмените Иван Стаматов и Величко Минев. 

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе