Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Москов: Има грозна кампания срещу управляващата коалиция

Москов: Има грозна кампания срещу управляващата коалиция

В последните дни сме свидетели на изключително грозна медийна кампания срещу управляващата коалиция, смята здравният министър д-р Петър Москов. На брифинг на ДСБ той подчерта, че причините  са кривите сметки на някои хора за резултатите от изборите.

„Ясна е политическата атака, с конкретните политически носителки, която се превърна в медийна помия, през медиите на същите тези политически говорители. Ще преценим дали това ще доведе до съдебни искове нататък. Политическата атака не успя, нашата работа като политици беше да и се противопоставим и мисля, че издържахме. Тази политическа атака е лишена от аргументи и продължава като помия", коментира Москов, който е зам.-председател на дясната партия, пише бТВ.

Той съобщи, че РБ подготвят определени законодателни и нормативни инициативи, с които отново да се отвори въпроса за собствеността, свободата и регулационния режим на медиите: „Дали си агенция, медия или нещо друго трябва да подлежиш на едни и същи етични и законови норми".

Другият зам.-председател на ДСБ ген. Атанас Атанасов стигна по-далече, заявявайки, че става въпрос за класическа хибридна война, която се води на територията на страната срещу реформаторските сили.

„Свързваме го директно с предстоящото гласуване на конституцията. Средите, които генерират атаката са тези, които не искат истината за КТБ, не искат да се проведе съдебната реформа", допълни Атанасов.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе