Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Спорт

Гришо срещна тренера с мама и татко

Гришо срещна тренера с мама и татко

Новият треньор на Григор Димитров Роджър Рашийд се е срещнал със семейството му, разкри самият той. Специалистът изтъкна, че това е много важно, и увери, че няма нещо, което да наруши концентрацията на хасковлията.

"До този момент той е работил предимно с академии, но сега се обвърза с треньор, който може да му осигури структура на работа, образование и да му бъде ментор. Димитров иска това, а е и добро момче", обясни австралиецът.

"Ще бъде едно наистина интересно предизвикателство за мен. Гришо е един от най-вълнуващите, да не кажа най-вълнуващият млад тенисист на тура. Той може да се изкачи в Топ 10", категоричен е Рашийд, който започва работа с българина следващата седмица в Стокхолм. Димитров е готов да се подложи на често определяния като изключително тежък тренировъчен режим, с който новият му наставник е известен.

В Стокхолм Гришо е поставен под номер 7 и ще се изправи срещу квалификант в двубой от първи кръг. Ако нашият тенисист успее да преодолее съпротивата, ще си осигури 9,165 евро от наградния фонд и 20 точки за световната ранглиста. Хасковлията ще участва и в състезанието на двойки, където ще играе с французина Жереми Шарди. Двамата ще се изправят на старта срещу Фернандо Вердаско и Давид Мареро, които преди две седмици победиха Гришо и Робредо в Пекин.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе