Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Спорт

Гришо събра роднини на скара

Гришо събра роднини на скара

Хасково. Към края на миналата седмица Григор Димитров е успял да се прибере до родното Хасково. В петък той е бил и на гости на дядо си в село Стойково, информира "Новинар Юг". Тенисистът събрал там близки на барбекю. Гришо дори е тренирал на хасковските кортове. Според запознати той вече е в Лос Анджелис. Там ще се готви за новия сезон.

В началото на декември нашето момче ще придружава своята любима Мария Шарапова в Богота. Както "Стандарт" вече писа, в колумбийската столица рускинята ще участва в демонстративен двубой. Маша ще се срещне с първата дама на страната в президентския дворец "Нариньо". След мача й с Ана Иванович е предвидено частно парти, на което двойките Шарапова-Гришо и Ана с половинката си, баскетболиста Иван Паунич, ще се забавляват подобаващо.

В същото време Рафа Надал се класира за финала в Лондон. Световният номер 1 стори това за втори път в кариерата си. На заключителния Мастърс испанецът надви със 7:5, 6:3 големия си съперник на корта Роджър Федерер. Победата е 22-ра над швейцареца, но първа в зала от общо пет срещи на тази настилка. Матадора е само на още един успех от перфектния завършек на сезона. До този момент Надал е печелил на практика всяка една от най-престижните титли в света на тениса, с изключение на трофея в Лондон, а днес ще се изправи срещу Джокович или Вавринка в опит да "захапе" тази изплъзваща му се засега купа.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе