Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Спорт

Гришо се изповяда: Обичам тази жена!

Гришо се изповяда: Обичам тази жена!

Григор Димитров ревниво пази личния си живот и винаги отговаря лаконично на въпроси свързани с Мария Шарапова. Упоритите слухове, че двамата са се разделили, явно са принудили българинът да стане по-словоохотлив и хасковлията реши да се обясни в любов в интервю за "Тенис Аустрелиа Магазин".

„Ние имаме еднакви ценности, едни и същи цели в живота. Какво мога да кажа? В крайна сметка аз обичам тази жена", сподели Григор, запитан за Хубавата Маша. Журналистът на изданието опита да притисне хасковлията да открехне още малко вратата на личните си отношения с красивата рускиня. „Тя е жената до мен и нямам какво повече да кажа. Струва си. В наши дни е трудно да се намери човек, който да искате постоянно да е близо до вас. А нас ни е грижа един за друг", допълни първата ни ракета.

Димитров отпадна от турнира в Индиън Уелс. Българинът беше пречупен от латвиеца Ернест Гулбис в здрава битка, продължила 1 час и 55 минути. Григор отстъпи на стария си познайник след 6:2, 1:6, 5:7 в третия кръг. Това беше трети мач между българина и Гулбис този сезон като нашето момче го отнесе в Акапулко. Латвиецът си отмъсти, но в нервен изблик по време на мача счупи ракетата си.

За хасковлията следва турнирът в Маями, който започва на 19 март. В него ще участва и Цветана Пиронкова.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе