Извънредни новини

Гриша Ганчев излезе бесен от Изпълкома

Гриша Ганчев излезе бесен от Изпълкома

Гриша Ганчев излезе бесен от Изпълкома два часа след началото на заседанието, провеждащо се на ул. Иван Асен II. Колегата му Петър Величков уточни: „Можехме да вземем решение, което да е брутално за българския футбол. Такова решение се взима много тежко", коментира на излизане от сградата на БФС един от членовете на Изпълкома Петър Величков.

„Търсим начин да оставим "Литекс" в А група", сподели друг от членовете на Изпълкома Данчо Лечков.

Очакваше се на днешния Изпълком да бъде взето решение дали "Литекс" да бъде върнат в А група, след изхвърлянето на ловчанлии от елита. Стана ясно само, че ще бъде създадена специална комисия, която да разгледа детайлно случая след Нова година. Така за момента клубът от Ловеч не е нито изваден от "А" група, нито върнат в нея. Комисията ще е от 9 члена, ще я оглави Мишо Касабов. Тя само ще даде становище, но крайното решение е на Изпълкома. Напомняме, че Дисциплинарната и Апелативната комисия се произнесоха негативно относно съдбата на "Литекс" в "А" група.

Боби Михайлов отказа да подаде оставка като президент на БФС, поискана му от "Левски", като дори захапа родния си клуб. Изпълкома не е обсъждал съдбата на ЦСКА. "Има си синдик, отбор", каза Боби Михайлов и отрече да има проблеми с Гриша Ганчев по темата. 

Иначе шефът на БФС призна, че положението с националния отбор е тежко. Той потвърди курс на тотално подмладяване на първия състав, воден от Ивайло Петев. 

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе