Извънредни новини

Станков: Готвим се само за победа срещу "Левски"

Станков: Готвим се само за победа срещу

Пловдив. Наставникът на Локомотив Пловдив Александър Станков говори днес на пресконференция относно предстоящия двубой на "черно-белите" срещу "Левски", като заяви, че в тима се настройват единствено за победа срещу "сините". Двубоят от 15-ия кръг на А група е в Пловдив в четвъртък от 16,00 часа.

"Предстои ни много тежък цикъл от мачове. Хубавото е, че влязохме много позитивно в този цикъл с победата над ЦСКА. Нямаме време да се израдваме и се готвим за двубоя с "Левски". Сериозно подхождаме към всяка среща", каза Станков.

"Предстои ни тежък мач. "Левски" си е "Левски", ЦСКА си е ЦСКА, Берое си е Берое – всеки един отбор си има своите достойнства. Стремим се най-вече да възстановим футболистите както емоционално, така и физически и психически. Няма време нито да се радваме много, нито да преживяваме много", продължи той.

"За съжаление ще играем без публика срещу "Левски", което никак не е добре за нашия отбор. Жалкото е, че не е същото да играеш без публика и ние – треньори и футболисти, най-добре го знаем това", каза още Станков, цитиран от официалната страница на Локо Пд.

"Не обичам да се оплакваме и да търсим някакви причини. Готвим се и се настройваме единствено за победа", заяви наставникът на "смърфовете".

"Йордан Господинов и Дани Кики получиха травми срещу ЦСКА, но те не са проблемни и двамата ще са готови за двубоя с "Левски". По-специфично е състоянието на Здравко Лазаров. Той ще бъде в групата, защото самото му присъствие е важно за нас. Но Здравко не е на 100 процента възстановен. Наказан за 5-и жълт картон е Диего – той също ще липсва много на нашия отбор. Пламен Крачунов е далеч от момента, в който ще вземе участие в игра. Той се възстановява от интервенцията, която направи", завърши Сашо Станков.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе