Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Спорт

Горчив бонбон от ЦСКА за Гришата

Горчив бонбон от ЦСКА за Гришата

Ловеч. ЦСКА изпусна да бие "Литекс" (0:0) при гостуването си от 22-рия кръг на "А" група. Противно на очакванията, "червените" имаха повече голови положения и претендираха за дузпа в 69-ата мин, но реферът ги отряза. Ловчанлии се провалиха в опита си да зарадват благодетеля Гриша Ганчев, въпреки че му обещаха победа за рождения ден. Все пак тимът излезе начело в класирането.

"Мачът бе много труден, теренът изключително лош", коментира треньорът на ловчанлии Златомир Загорчич. "Не искам да коментирам съдията. Имам собствено мнение. Не съм доволен", продължи наставникът. "Ако Симеон Славчев и Ваюши напуснат, със сигурност ще търсим техни заместници. Разчитаме основно на нашата академия", добави той.

Стойчо Младенов пък обяви: "Имахме две положения в последните минути, отнасяме се с уважение към съперника". Той коментира и офертата от Египет. "Имам незавършена мисия в ЦСКА, повече няма какво да коментираме", отсече Младенов.
Специалистът е единственият треньор на ЦСКА с положителен баланс срещу "оранжевите", но така и не успя да запише първа победа в Ловеч.

Мачът от трибуните беше наблюдаван от футболбист номер 1 за миналата година Георги Миланов. Той се завърна у нас след провала на ЦСКА М при гостуването на "Виктория" (1:2) в Шампионската лига онзи ден.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе