Извънредни новини

Гонзо: Спокойно, "Левски" ще има нов нападател

Гонзо: Спокойно,

Сините смениха съперника в първата контрола

Георги Иванов твърдо отсече, че "Левски" ще успее да си уреди качествен нападател до началото на пролетния дял в първенството. "Ще намерим нападател, при това ще е качествен, обеща спортният директор преди заминаването за лагера в Анталия. - Трябва да бъдете спокойни, треньорът също неща е спокоен. Чакаме положителен от двама офанзивни играчи. Тези, които досега харесахме и искахме да привлечем, получиха по-добри финансови предложения от други клубове и отклониха офертите ни. Миналата година по това време Стойчо Стоев тепърва трябваше да опознава отбора и със сигурност сега, 12 месеца по-късно, ще му е по-лесно. Всички, които си тръгнаха - Владимир Гаджев, Живко Миланов и Аймен Белаид, имаха класа да ни помогнат, но се надявам, че новите - говоря за чужденците - ще привикнат бързо и ще демонстрират пълния си потенциал."

Гонзо информира и че Жюстен Менголо вече има предварителен договор и до края на седмицата трябва да пристигне в Анталия. "Той трябва да мине медицински прегледи и ако всичко е нормално, да се присъедини към нас в Турция до петък."
Снощи "Левски", след престой в Истанбул пристигна в Анталия, където на 23-и ще открие серията от приятелски мачове с казахстанския "Тобол".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе