Извънредни новини

Гонзо подля вода и на "Ботев" (Пд)

Гонзо подля вода и на

"Ботев" се издъни при домакинството си в Коматево на "Черно море" - 1:1.

"Моряците" на Гонзо отново показаха характер и са с трето поредно равенство в първата седмица. Головете паднаха през първата част. Първо Доре вкара поредния си гол за "канарчетата" в 18-ата минута. Варненци обаче реагираха светкавично и в 23-ата изравниха чрез Божилов. Последва масиран натиск на "жълто-черните".

Той доведе до 2 греди, но победата на "Ботев" се изплъзна. "Доволен съм от динамиката и пресата, но прекаляване с индивидуалността", коментира след края на срещата треньорът на домакините Мъри Стоилов. Колегата му Георги Иванов пък заяви: "Закономерен резултат. Усеща се умора в моя отбор. Показахме характер и добра тактическа дисциплина".

Високо напрежение

Част от публиката на "Ботев" остана крайно недоволна от изпуснатата победа и играта срещу "Черно море". След края на срещата "бултраси" скандираха против наставника на "канарчетата" Мъри Стоилов. Те го приканиха да подаде оставка. Други пък съветваха на висок глас Гонзо да вземе Мъри в "Левски", където Иванов отива след края на сезона. "Не ме притесняват феновете и техните нападки. Работя, за да класирам "Ботев" в Лига Европа", каза спокойно Стоилов.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе