Извънредни новини

Голмайсторът на Бероe бяга от Стара Загора

Голмайсторът на Бероe бяга от Стара Загора

"Берое" е на път да загуби още една основна фигура след края на първенството. Капитанът на тима Георги Андонов обяви, че все още не е получил предложение за нов договор.

"До лятото съм в Стара Загора, а после каквото сабя покаже", отсече Андонов. "Тежи ни, че сме във втората седмица - на нас, феновете и ръководството. Искахме да бъдем в първата, но не успяхме. Явно нещо не ни достигна. Жалко е, че няма за какво да се борим, но не е и лесно. Мачовете са трудни, защото доста отбори се борят да не изпаднат от "А" група", каза още голаджията.

Купи надъхват "Берое"

за първа победа над "Локо" (Сф) в "Надежда" от 23 години насам. Предното стъкло на автобуса на тима от Стара Загора бе разкрасено с всички трофеи, които са били във витрината му. "Вярно е, че загубихме и двата мача със столичани от първата част на шампионата, но това няма значение. Отиваме да победим", обяви помощникът Пламен Липенски.
Треньорският щаб на Петър Хубчев няма да може да разчита на Георги Костадинов, който получи нелепа контузия при сблъсък със съотборник на мача със "Славия" и се озова в болница. Аут е и Елио Мартинс. Португалецът се възстановява от тежък грип. Под въпрос до последния момент ще са Елиаш да Силва, Илия Мунин и Самир Аясс.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе