Извънредни новини

БФС глоби с по 7 хил.лв. ЦСКА и "Левски"

БФС глоби с по 7 хил.лв. ЦСКА и

София. Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз глоби ЦСКА и "Левски" с по 7000 лв заради действията на феновете по време на първия мач между двата отбора в осминафиналите за Купата на България. ДК наказа наставникът на Берое Петър Хубчев за един мач, като това наказание вече бе изтърпяно от специалиста, който отнесе и глоба от 1000 лв.

Ето всички решения на ДК към БФС, публикувани на страницата на централата:

По Т. 1.1. от дневния ред:

3-ти кръг Купа България
С предупреждения – 24 състезатели
С лишаване от състезателни права ЛСП лв.
Мирослав Любомиров Иванов ПФК"Левски" 1 250

4-ти кръг Купа България
С предупреждения – 15 състезатели
С лишаване от състезателни права ЛСП лв.
Янко Петров Сандански ПФК"Славия" 1 250
Христо Стефанов Иванов ПФК"Монтана" 1 50
Йордан Тодоров Георгиев ПФК"Монтана" 1 62.50

По Т. 1.2. от дневния ред:

ПО ДОКЛАД от 3-ти кръг Купа България

За нанесени обиди към длъжностно лице, на основание чл.34 ал.1, т.2, ДК наказва Петър Хубчев (ст. треньор на ПФК"Берое") с лишаване от право да изпълнява функции от името на отбора за 1 среща и глоба в размер на 1000 лева.

За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22, ДК налага на ПФК"ЦСКА" имуществена санкция в размер на 2000 лева.

За хвърлени многобройни предмети, без последствие, на основание чл.37, ал.1, т.4, б.А – предложение 2, ДК налага на ПФК"ЦСКА" имуществена санкция в размер на 2000 лева.

За издигнати транспаранти, съдържащи цинични думи, на основание чл.37, ал.8, ДК налага на ПФК"ЦСКА" имуществена санкция в размер на 3000 лева.

За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22, ДК налага на ПФК"Левски" имуществена санкция в размер на 2000 лева.

За хвърлени многобройни предмети, без последствие,на основание чл.37, ал.1, т.4, б.А – предложение 2, ДК налага на ПФК"Левски" имуществена санкция в размер на 2000 лева.

За издигнати транспаранти, съдържащи цинични думи, на основание чл.37, ал.8, ДК налага на ПФК"Левски" имуществена санкция в размер на 3000 лева.

ПО ДОКЛАД от 4-ти кръг Купа България

За хвърлени многобройни предмети, без последствие, на основание чл.37, ал.1, т.4, б.А – предложение 2, ДК налага на ПФК"Берое" имуществена санкция в размер на 2000 лева.

По Т. 2. от дневния ред:

Във връзка с инцидента на 16.11.2013 г. на стадион „Верея" в гр. Стара Загора между привърженици на ПФК"Берое" и състезатели и сл.лица от ПФК"Лудогорец", ДК отлага разглеждането на случая и изисква подробна допълнителна информация от:

1. ПФК"Лудогорец"

2. ПФК"Берое"

3. 1-во РПУ – гр. Стара Загора

4. ЗС на БФС – гр. Пловдив, относно проведената футболна среща за първенството ЮИ „В" АФГ между отборите на ФК"Верея" и ФК"Созопол" и призовава длъжностните лица на горепосочената среща.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе