Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Главчев: Столът на Банов не се клати

Главчев: Столът на Банов не се клати

Не виждам с какво да е разклатен стола на Боил Банов. Не може такава аудиото продукция на БСП да доведе до това. Аз не виждам и той да е притеснен. Когато прокуратурата си свърши работата, тогава ще говорим. Има защитен свидетел, който не желае да се покаже, може би се срамува от начина по който е правил записите, каза в предаването "Офанзива с Любо Огнянов”, депутатът от ГЕРБ Димитър Главчев.

До момента до който не покаже нещо друго проверката, ние седим зад Боил Банов. Най-важен е премиера, той подбира екипа си, а него не сме чули да оттегля доверието си. Винаги така сме подхождали- изчакваме проверка и след това се взима решение. Ако има сянка на съмнение, по друг начин се постъпва,  но ние нямаме такива. Той после заяви, че не е имал категорични данни, за да даде сигнал този 4 години. За да не е уведомил е имал своите основания и предполагам, че не е имал своите факти и обстоятелства , каза още той.

Тук политиката не е кинематография. Тук трябва да се решават важни проблеми на хората. Да излизат и да казват, че Елена Йончева е разследващ журналист, не е правилно. Всички имаме други професии. С Боил Банов, всичко изглежда толкова пошло, че не си заслужава да се коментира, но нека изчакаме компетентните органи да си свършат работата, категоричен беше Главчев.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе