Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

ГЕРБерка разсмя Борисов с джендърски въпрос

ГЕРБерка разсмя Борисов с джендърски въпрос

Доста забавна ситуация, която предизвика бурен смях в залата, се разигра по време на осмата политическа академия на Жени ГЕРБ „България с хоризонт Европа 2023“, която се провежда във Велико Търново. На въпросите на дами, членове на организацията, отговаряше лидерът на партията Бойко Борисов. По особено интересен начин започна питането си госпожа, която вероятно е от плевенския регион, съобщи БЛИЦ.

 „Няма да изпусна шанса да ви задам въпрос за любимата ви община Плевен. Има неща, извън личностните взаимоотношения, които трябва да бъдат сложени на масата”, започна жената. Идеята й бе Борисов и Цветанов да посетят лично Плевен, защото местната структура не била утвърдена като общинска структура и имало нужда от провеждането на един разговор очи в очи, в който „някои неща да си кажем”. „Кога и какво трябва да се случи, за да може Плевенската структура, която все още не е... Заедно вие, като национално призната двойка, г-н Цветанов и вие, кога...”, попита дамата и накара всички в залата да започнат да се смеят и да ръкопляскат.

Борисов и дясната му ръка Цветанов също избухнаха в смях, а премиерът бързо влезе в джендър тематиката и уточни, че със сигурност: „искам да съм мъжа, родител 1”. „Аз официално казвам, че се идентифицирам като баба номер 1 ваша”, добави тя и бързо върна разговора в сериозното му русло.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе