Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

ДПС гневни на ГЕРБ: Участник в срещата при премиера го е подвел

ДПС гневни на ГЕРБ: Участник в срещата при премиера го е подвел

ДПС продължава да стои на досегашната си позиция за Изборния кодекс, в частност за преференциите и не възнамерява да променя гласуването си по време на обсъждането на новите стари текстове, внесени вече от ГЕРБ. 

"За нас не е характерна тази рязка чупка в кръста, за да се смени посоката на играта в последния момент", коментира последните движения на ГЕРБ зам.-председателят на парламентарната група Хамид Хамид пред Канал3. 

"Приемаме спокойно последните събития. Нищо извънредно не се е случило. Свикнали сме на завъртулките на ГЕРБ", добави още Хамид, който е член и на правната комисия. Той обясни, че не е имало никакви договорки с никого от ГЕРБ. 

Единствено от Движението били помолени от управляващата партия да помогнат за регистрацията, за да започне пленарното заседание, а от ДПС помолили да се приеме машинното гласуване. 

"Нищо друго. И тук не прави чест да лъжат по наш адрес. Някой от участниците в срещата при премиера го е подвел жестоко", коментира още Хамид. 

"Нямаме намерение да напускаме парламента. Преговаряме с НАСА направо да напуснем планетата", иронизира още депутатът от ДПС решението на социалистите да бойкотират дейността на Народното събрание.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе